FROST OLOF

FROST OLOF

Frost Olof kalas

Som du nog vet så älskar den snälla snögubben OLOF att få stora varma kramar, och kanske er det också därför som hans största önskan är att uppleva hur en sommar är. Denna snögubbe har många karaktärsdrag som vi hittar hos barn. Han handlar utan att tänka så mycket på det, men utan att ha för avsikt att trampa någon på tårna, han säger många roliga saker - vid helt fel tillfälle, ser kul ut och är helt enkelt en riktigt glad och varm kompis.
Det är säkert också därför som han har funnit en plats i många barns hjärtan - såväl hos flickor som hos pojkar. FROST OLOF blev byggt av ANNA och ELSA när de var små flickor, och väcktes till liv av ELSA´s magiska krafter. Snögubben är ett kärt minne från deras glada och lyckliga barndomstid i Arendal.
Här hittar du allt som behövs för att genomföra en tema-fest för ett litet "fan".
Vi har alla de saker som ska till för att göra OLOF födelsedagen helt fantastisk. En födelsedag som sent kommer glömmas. Vi har papperstallrikar, muggar, servetter, dukar, banners, godispåsar och mycket mycket annat. Allt detta hittar du här under, och snabbt och enkelt har du en fantastisk FROST fest. 

Se också urvalet av Frost Olaf kläder och väskor med mera här

 

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida
 1. Disney Frost kaka ljus
  Lojalitetspoäng
  Earn 3kr
  44,95 kr
  Lägg till i önskelista
 2. 57%
  OLAF SUMMER inbjudningskort med kuvert, 6 st
  Lojalitetspoäng
  Earn 1kr
  Ordinarie pris 35,00 kr Specialpris 15,00 kr
  Lägg till i önskelista
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

per sida