SOFIA DEN FÖRSTA

SOFIA DEN FÖRSTA

Sofia den första kalas

SOFIA var en helt vanlig liten tjej som levde tillsammans med sin mamma. Men när mamma gifte sig med Kung Roland II, så blev hon en liten ny prinsessa i en helt ny värld med magi och flygande hästar. Den lilla prinsessan ska lära sig om hur hon ska vara klädd men också om hur hon ska uppföra sig. Och det är inte helt lätt. Men hon har ett gott hjärta och vill verkligen fatta rätt beslut i livet som prinsessa. På vägen får hon hjälp andra Disney Prinsessor, som lär henne en massa saker om prinsesslivet. Den lilla flickan kommer få lära sig många saker, t ex givmildhet, vänlighet, naturen och om hur man klarar sig själv. När Sofia använder sin magiska amulet Avalor kan hon plötsligt  prata med djuren och hjälpa dem med många olika saker. Allt detta gör att det är många saker små flickor kan se upp till, förutom att vara söt som en prinsessa.
Här finner du allt som ska till för att hålla en fantastisk tema-fest för ett litet "fan". En födelsedag som kommer bli ett fint minne. Vi har diadem, papperstallrikar, muggar, dukar, godispåsar, banners och mycket mycket annat. 

Kika på alla våra SOFIA DEN FÖRSTA födelsedagsprodukter här under, och vips så har du snabbt och enkelt en superfin fest till den lilla prinsessan.

Se också urvalet av Sofia den första kläder och accessorarer med mera här.

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

per sida