Violetta

Violetta

 VIOLETTA är en glad och talangfull tjej, som tillsammans med sin pappa flyttar tillbaka till Buenos Aires i Argentina efter många år i Europa. Hon upptäcker snart hur viktig musik och sång är för henne. Hon har ärvt sin mors sångröst, något som fadern inte är så glad över. Därför börjar hon i hemlighet ta sånglektioner på Studio21 - en skola för talangfulla ungdommar. Samtidigt som hon får nya vänner kämpar hon med att förstå vem hennes mamma var och vem hon själv är.
Serien om Violetta blev snabbt en stor succe runt om i världen och därför finns det ett stort urval av spännande produkter med den unga, talangfulla Violetta. Vi har ett brett urval av Violetta kläder, Violetta sängkläder, Violetta väskor och många andra fina produkter. Hos oss hittar du också alla de ting som kan behövas till tema-festen, så det blir lätt att få ordning på både presenter och födelsedagen.

Hos oss hittar du allt som behövs för att hålla en födelsedagsfest som sent kommer glömmas. Vi har allt som gör en födelsdag helt fantastisk. Vi har dukar, servetter och papperstallrikar. Här nedan finner du detta och mycket mycket mer. 

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

per sida